WAT

Wat is een porseleinen implantaat?

Een porseleinen implantaat is een prima investering in uw eigen gezondheid. Voorheen werden alleen titanium implantaten gebruikt als vervanging voor verloren tanden of kiezen. Maar wist u dat een porseleinen implantaat enerzijds uw gezondheid maar anderzijds ook uw levenskwaliteit kan verbeteren?

Er zijn nog veel meer argumenten om voor een porseleinen implantaat te kiezen. Te denken valt aan de esthetische voordelen, evenals het volledig metaalvrije materiaal. Hiervoor kan u dus geen vervelende allergieën meer ontwikkelen. U krijgt daarmee niet alleen een mooie, maar ook een gezonde lach! 

5-ladies-smiles-1

Ceralog - TAV white

In Mondcentrum Eyckholt van prof. Bollen werken we alleen met de beste en daardoor meest veilige materialen. We hebben vandaar gekozen voor het Ceralog® en TAV white® zirconia implantaat. Het Zwitserse bedrijf Camlog® en het Israëlische bedrijf TAV® produceren hoogwaardige implantaten.

Deze bedrijven behoren sinds jaar en dag tot de grootse spelers op de internationale implantologie-markt. We hebben op basis van onze eigen kennis en kunde, en op basis van wetenschappelijke onderzoeksresultaten gekozen voor deze internationale topproducten.

Ceralog® en TAV white® implantaten zijn speciaal ontworpen om aan de hoogste functionele en esthetische eisen te voldoen. Bovendien heeft recent wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat zirconia implantaten zelfs sterker zijn dan titanium implantaten.

Omdat het implantaat daarenboven de kleur heeft van natuurlijke tanden, zal het niet doorschemeren door het tandvlees. Dit zien we anders vaak wanneer u dun of terugtrekkend tandvlees heeft. Hierdoor wordt dus een natuurlijk en esthetisch resultaat mogelijk.

Smile

Voordelen porseleinen implantaten

De 10 voordelen van porseleinen implantaten toch nog eens duidelijk op een rijtje:
1. 100% keramisch implantaat als vervanging van uw tandwortel(s).
2. Perfecte acceptatie door het lichaam.
3. Betrouwbare sterkte, waardoor zelfs sterker dan titanium.
4. Ideaal voor een biologische en holistische benadering van uw gezondheid.
5  100% metaalvrij, daarmee geen geleiding van stromen, noch stralingen.
6. Betere tandvleesgenezing en veel minder bacteriële aanhechting (plaque).
7. Geen toxische corrosie en daardoor geen allergieën bekend, zoals bij titanium.
8. Uitstekende botintegratie, vergelijkbaar met titanium.
9. Hoogwaardige esthetische oplossing door witte kleur.
10. Weinig tot geen botontsteking meetbaar (peri-implantitis).
en… een behandelaar met meer dan 20 jaar ervaring: de nummer 1 in zirconia implantaten in de BeNeLux!

Ceralog
TAV white