Henriette (57)

ik miste al jaren 1 kies in de bovenkaak. Eerst heb ik al mijn oude vullingen met kwik laten verwijderen. Pas nadien kon ik voor een implantaat gaan: metaalvrij natuurlijk. Na veel speurwerk op internet kwam ik hiervoor in Roosteren terecht. Ik ben blij met het gezonde resultaat.

Otto (51)

ik heb 2 fronttanden laten vervangen door keramische implantaten mbv de L-PRF door dr. Bollen. Door kennissen was ik bij hem en zijn team terechtgekomen. De behandelingen zijn probleemloos verlopen en ik ben zeer tevreden met het esthetische resultaat.

Germaine (64)

doordat ik alle tanden miste in de bovenkaak voelde ik me erg onzeker. Ik heb een klikgebit gehad op 4 titanium implantaten; maar hiervoor bleek ik allergische te zijn. Dr. Bollen heeft deze verwijderd en vervangen door zirconia implantaten. Hierop is nu een vaste brug gemaakt. Het voelt alsof ik mijn tanden van vroeger weer terug heb; ik voel met 15 jaar jonger!

Herman (68)

jarenlang heb ik rondgelopen met dode tanden in mijn mond. De wortelkanaalbehandelingen hadden een slechte invloed op mijn gezondheid. Dr. Bollen begreep dat en luisterde goed naar mijn problemen. Na grondige reinigingen en na voldoende lang wachten, heb ik nu een goeie oplossing met porseleinen implantaten in mijn mond. Het voelt niet alleen anders, het voelt goed!

Merel (35)

nadat ik nog jaren met een melksnijtand heb rondgelopen, moest ik uiteindelijk toch een andere oplossing. Ik heb voor de beste en meest gezonde optie gekozen: een keramisch implantaat icm L-PRF. Ik heb geen enkele pijn gehad en de nieuwe oplossing is niet te onderscheiden van het origineel. Goed werk daar in Roosteren!!!

U (?)

laat u door ons op een gezonde en verantwoorde manier behandelen… U verhaaltje ook hier straks?