REACTIES

Reacties

Hieronder vindt u een aantal reacties van patiënten die door ons behandeld zijn met witte implantaten.

Henriette (47)

Reacties witte implantaten: Henriette 47 jaar
Ik miste al jaren 1 kies in de bovenkaak. Eerst heb ik al mijn oude vullingen met kwik laten verwijderen. Pas nadien wilde ik voor een implantaat gaan: metaalvrij en wit natuurlijk. Na veel speurwerk op internet kwam ik in Roosteren terecht. Ik ben blij met het gezonde resultaat. Ik voel me bovendien anders sinds mijn behandelingen, alsof ik een stukje gezonder ben geworden…

Otto (57)

Ik heb 2 fronttanden laten vervangen door witte keramische implantaten met L-PRF door prof. Bollen. Door kennissen was ik bij hem en zijn team terechtgekomen. De behandelingen zijn probleemloos verlopen en ik ben zeer tevreden met het esthetische resultaat. Het klinkt als een cliché natuurlijk, maar ik had dit veel eerder moeten doen…

Reactie: Otto 57 jaar keramische implantaten

Germaine (64)

Biologische implantaten Reacties: Germaine 64 jaar

Doordat ik al mijn tanden miste in de bovenkaak voelde ik me erg onzeker. Ik heb een klikgebit gehad op 4 titanium implantaten; maar hiervoor bleek ik een allergie te hebben. Prof. Bollen heeft deze verwijderd en vervangen door witte zirconia implantaten. Hierop is nu een brug gemaakt. Het voelt alsof ik mijn tanden van vroeger weer terug heb; ik voel me echt 10 jaar jonger! Ben ik nog 55 natuurlijk… 😉

Herman (69)

Jarenlang heb ik rondgelopen met dode tanden in mijn mond. De wortelkanaalbehandelingen hadden een slechte invloed op mijn gezondheid. Prof. Bollen begreep dat en luisterde tenminste naar mijn problemen. Na grondige reinigingen en na voldoende lang wachten, heb ik nu een goeie oplossing met witte porseleinen implantaten in mijn mond. Het voelt niet alleen anders, het voelt goed!

Keramische implantaten Reactie: Herman 69 jaar

Merel (34)

Reacties: Merel 34 jaar met witte implantaten
Nadat ik nog jaren met een melksnijtand heb rondgelopen, moest ik uiteindelijk toch aan een andere oplossing. Ik heb voor de beste en meest gezonde optie gekozen: een wit keramisch implantaat icm L-PRF. Ik heb geen enkele pijn gehad en de nieuwe oplossing is niet te onderscheiden van het origineel. Goed werk daar in Roosteren! Kundig team!

U...

Reactie: U als vrouw porseleinen implantaat
Kiest u straks ook voor witte keramische implantaten van ons Mondcentrum Eyckholt en wil u graag uw bevindingen met andere patiënten delen? Dan staat straks misschien ook uw verhaal hier op deze pagina… Uw bevindingen helpen andere mensen te kiezen voor de gezondste oplossing…
Reacties: U als man met zirconia implantaat